حکایت آفتاب
دشمن که همواره اشاعه فرهنگ دینی و اعتقاد به خداوند و معنویات را مانع اصلی هدف های خود می بیند،برای کم رنگ کردن این اعتقادات،با ایجاد خلل دراعتقادات قشر جوان،در به انحراف کشاندن و بی
هویت کردن آنان می کوشد .
بیشتر شبکه های اجتماعی همچون واتس آپ ، وایبر و لاین و … با هدف ها و ترفند های گوناگون،در هجوم به مبانی دینی به طور جدی اشتراک دارند و هرکدام با ماموریتی خاص به مقابله با اسلام و نابودی جوانان عاشورایی کشور برخاسته اند.
در حالی که یکی از درس های عاشورا که از جوان کربلا یعنی جناب علی اکبر (ع) می توان گرفت ، رجز خوانی ایشان در میدان نبرد بود . ایشان ضمن معرفی خود از حکومت نا پاک زاده بر مسلمانان انتقاد کرده و فرمودند: تاللّه لا يحكم فينا ابن الدّعي1 و تن سپردن به حکومت آنان را ننگ برای خود می دانستند.
جوانان باید توجه داشته باشند فریب شبکه های دروغین را نخورده ودر موارد خلاف اسلامی ابراز تنفر از آن ها داشته باشند،و وقت و زندگی خود را صرف فرهنگ ابتذال نکنند، تا همچون آفتاب گرمابخش محفل تشیع باشند.
رسول گرامی اسلام حضرت محمد(ص)فرمودند:« كَيْفَ بِكُمْ إِذَا رَأَيْتُمُ الْمَعْرُوفَ مُنْكَراً وَ الْمُنْكَرَ مَعْرُوفاً؟!».2چه می شود شما را آن گاه که ناپسند را پسندیده می شمارید و بد را خوب می بینید.
1- وقعة الطف ، [علي بن الحسين الاكبر]، ص 241
2- الكافي (ط - الإسلامية) ، ج5 ،باب الأمر بالمعروف و النهي عن المنكر ، ص 55